Pagina laatst gewijzigd:
 
17-02-2016
   
 
 
HET PARK
 
  
Bungalowpark “Het Zuiderveld”

Even buiten het plaatsje Gees, één van de mooiste en best bewaarde boerendorpen van Drenthe, vindt u het prachtige, rustig gelegen Bungalowpark "Het Zuiderveld".

“Het Zuiderveld” is een kleinschalig park met vrijstaande bungalows. De bungalows beschikken over een grote tuin met veel privacy.

"Het Zuiderveld" heeft een Zoover Award gewonnen, omdat het in zijn categorie als beste bungalowpark naar voren kwam. Het park scoorde vooral hoog bij gezinnen met jonge kinderen en bij oudere bezoekers.

 

Het park ligt aan de rand van boswachterij Gees en grenst rechtstreeks aan het schitterende heidegebied de “Hooge Stoep”. Er zijn prachtige vennen en de Geeserstroom is weer een meanderende beek.

Een natuurlijk park, waar je helemaal (op) jezelf kunt zijn en waar je ’s morgens gewekt wordt door de vogels, waar verkeerslawaai niet bestaat en waar wandelschoenen, verrekijker, fototoestel en fiets (ook te huur) dè ingrediënten zijn voor een onthaaste vakantie.

Genieten van de prachtige herfstkleuren of de winterfrisheid en na een fikse inspanning genieten bij een knapperend haardvuur.
HeideGees.jpg (13236 bytes)
 
 
 
Restaurant  “De Hooge Stoep”
 
Op het park bevindt zich Restaurant  “De Hooge Stoep”,  waar u heerlijk kunt eten. 

Het Restaurant beschikt over een door bomen beschut zonnig terras. U kunt er terecht voor vers gebakken broodjes, een uitgebreid ontbijt en een zeer uitgebreid assortiment aan snacks en afhaalmaaltijden. Gasten van het bungalowpark kunnen er uitgebreid dineren of gebruik maken van het familiebuffet.

Er is ook een kleine speeltuin aanwezig, waar de gasten gebruik van mogen maken.
 
 
Terras.JPG (109302 bytes) Gasterij.jpg (27838 bytes) Speeltuin.JPG (109209 bytes)
Terras Restaurant "De Hooge Stoep" Speeltuin
 

 
 
   
webdesign:
Ans ten Hool